OROSZLÁN
Mit egyél? Feltétlenül egyél baromfit, és minél több friss és szárított gyümölcsöt. A zöldségek közül pedig tököt és padlizsánt.
Mit igyál? Ne vidd túlzásba, mert hamar megárt az ital. Néha már néhány pohár bor is?
Mivel vendégeld meg az Oroszlánt? Szereti a luxust. Készülj kaviárral, lazaccal vagy vadétellel boros mártásban. Ne feledkezz meg a klasszikus zenéről sem.
Étellista:
- Hús: baromfi, vadhúsok, hal
- Gyümölcs: alma, citrom, narancs, ananász
- Zöldség: olajbogyó, tök, padlizsán, karalábé, zöldborsó
- Fűszer: koriander, gyömbér, tárkony, ánizs, szegfűszeg, bazsalikom, cikória
Mit igyál? Ne vidd túlzásba, mert hamar megárt az ital. Néha már néhány pohár bor is?
Mivel vendégeld meg az Oroszlánt? Szereti a luxust. Készülj kaviárral, lazaccal vagy vadétellel boros mártásban. Ne feledkezz meg a klasszikus zenéről sem.
Étellista:
- Hús: baromfi, vadhúsok, hal
- Gyümölcs: alma, citrom, narancs, ananász
- Zöldség: olajbogyó, tök, padlizsán, karalábé, zöldborsó
- Fűszer: koriander, gyömbér, tárkony, ánizs, szegfűszeg, bazsalikom, cikória