Ideális úticélok a csillagjegyeknek


Minden csillagjegynek megvan a számára legideálisabb úticél a világon. Van, akinek feltétlenül hegyek kellenek a kikapcsolódáshoz, másnak múzeumok és városi látnivalók, megint másnak csak a tengerpart nyújt pihenést.

Van persze olyan ember is, aki ezeket mind egyszerre akarja!

Te melyik csoporthoz tartozol? Nézd meg, milyen nyaralást javaslunk számodra:

 

Ha a Kos jegyében születettél:

Te vagy az Állatöv úttörője, nagyon szeretsz utazni, új dolgokat felfedezni, ismeretlen tájakon kirándulni, akár külföldön, akár belföldön. Ebben az évben az Uránusz, a felfedezések bolygója váratlan fordulatokkal színezi életedet. Lehetséges, hogy kedvesed még nem tudja, mikor mehet szabadságra, ezért nem igazán ajánlom, hogy előre lefoglald a szállásokat, inkább nézz körül a last minute utak között. Ezen a nyáron inkább ismerd meg hazádat, és látogasd meg vidéki rokonaidat. Az elmúlt hónapokban egészséged is megrongálódott egy kicsit, hazánkban sok kiváló gyógyfürdő van, töltsd fel magad energiával valamelyikben pár nap alatt. Sokszor tanulás céljából utazol, mert művelődni akarsz. Ha még az egyetemista korosztályhoz tartozol: lehetőséged nyílhat a továbbtanulásra vagy felsőbb szintű cseretanulmányútra.
Személyiségedhez a legjobban azok az országok, vagy városok illenek, melyek a Nyilas jegye alá tartoznak.
Az alábbi helyeket ajánljuk belföldön: elsősorban Budapestet, és azon belül a budai hegyek látnivalóit, valamint sportrendezvényeket.
Az alábbi helységeket ajánljuk külföldön: Spanyolország, Arábia, Horvátország, Kassa, Köln, Toledo.

 

Ha  a Bika jegyében születettél:

Annak ellenére, hogy azt mondják: a Bika jegyű ember kényelmes, te mégis sokat utazol. Ha teheted, akkor vízen,  vagy folyón utazol a legszívesebben. Határtalanul szereted szülőföldedet, a hazai írókat, a gazdasági könyveket és a szabad természetet. Ebben az évben akár üzleti, akár magánjellegű ügyeid is előfordulhatnak, amelyek külföldre szólítanak majd. Lehet ez banki ügy, lehet akár egy örökség rendezése kapcsán felmerült tárgyalás, de az is lehetséges, hogy a barátaidtól kapsz ajándékba, esetleg nászajándékba egy külföldi utat. Ha már házas vagy, akkor elsősorban az akciós utakat ajánlom figyelmedbe.
Ha hajlamos vagy a tengeri betegségre, tartózkodj lehetőleg a fedélzeten. Ha esetleg le kell menned a fedélzet alá, akkor jobb, ha a hajó középpontjában tartózkodsz.
Az egyéniségedhez legjobban a Bak jegyéhez tartozó országok és városok illenek.
Ha belföldön kívánsz nyaralni, ajánljuk Visegrád környékét, és  a Balatont.
Ha külföldre tervezed a nyaralást: Görög ország északi része, Bulgária, Albánia, India, Mexikó tárt karokkal vár téged és kedves családodat. Nagyon jól éreznétek magatokat Oxfordban és Brandenburgban is.

 

Ha az Ikrek jegyében születtél:

- Általában jó viszonyban vagy mindenkivel, jó összeköttetéseket találsz magadnak, szívélyes baráti kapcsolatokat ápolsz. Veled mindenki szívesen utazik, ezért a csoportos utazások is illenek hozzád. A rokonságod körében több művészi beállítottságú, társadalmilag magasabb rétegből származó és vagyonosabb ember is található, nem baj, ha tőlük is kapsz ötletet, mely országokba érdemes utazni. Már fiatal korodban is sokat utaztál! Szereted a kisebb utazásokat is, és többször veszel ilyeneken részt. Szívesen utazol repülőgépen is, hiszen az Ikrek jegye a levegő elemhez tartozik. Ha végképp nem tudnál dönteni, hol nyaralj, akkor támaszkodj a legutóbb olvasott útikönyv tanácsaira. Utazás közben maradj mozgásban, a szüneteket használd kisebb sportos aktivitásokra. A te személyiségedhez a Vízöntő jegye alá tartozó országok és városok illenek a legjobban:
Belföldön olyan városokat kellene felkeresned, ahol valamilyen nevezetesebb esemény van, sportverseny, táncverseny, stb.
Külföldön a neked való országok: Oroszország, Svédország északi része, Horvátország,  Tibet, Perzsia, Arab sivatag.
Városok közül ajánlom Berlint, Hamburgot, és Moszkvát.

 

Ha a Rák jegyében születettél:

Akárcsak uralkodó bolygód, a Hold, te is állandóan mozgásban vagy. Feltehetően többet utazol belföldön, talán a munkahelyed van más városban. Ebben az évben többször kell utaznod hivatalos, vagy üzleti ügyekben, de egészséged miatt is. Idegrendszered érzékeny. Ha valaki, akkor te imádod a tengert, erre vágysz, és a bolygóállások sok lehetőséget adnak erre neked. Hosszabb külföldi utazásaidnál számolnod kell a honvággyal. Lehetőleg olyan ülést válassz akár repülőn, akár hajón, akár autóbuszon, ahol a biztosan nem fogsz megfázni a klímaberendezés miatt. Neptunusz – a tenger Istene – most a te horoszkópodban a külföldet jelző területen tranzitál. Kifejezetten ajánlatosak most neked a tengeri nagy hajóutak, vagy a tengerparti nyaralások.
A te személyiségedhez minden olyan hely illik, amelyet a Halak jegyéhez sorolunk:
Belföldön elsősorban a Balaton, és a Velencei tó környéke.
Külföldön: Portugália, Spanyolország, Egyiptom, Olaszország, ezen belül Szicília.

 

Ha az Oroszlán jegyében születtél:

A te utazásaidat mindig a Vénusz igazgatja. Szeretnéd a világ legszebb tájain eltölteni a szabadságodat. Stílusod elegáns, fellépésed, megjelenésed kellemes. Népszerű vagy, úgy írásban, mint beszédben. Életed első szakaszában kevesebb lehetőséged adódik a nagy utazásokra, de a második és harmadik szakaszában több országot is meg tudsz majd látogatni. 30 éves korod után már több kapcsolatod lesz külfölddel vagy külföldiekkel. Neked elsősorban a luxus utakat ajánlanám, ha már utazol, akkor a szálloda legyen legalább öt csillagos. Nem szereted a kényelmetlenséget. A tengeri utazás nem a legelőnyösebb a számodra. Ha ezen a nyáron mégis ezt kellene választanod, készülj fel a tengeri betegségre. Egy himbálózó hajón keresd a horizontot szilárd pontként a szemed számára. Utazás közben ne fogyassz alkoholt. Egyél három óránként valami csekélységet. Gyomrod ne legyen tele, de ne is legyen teljesen üres. Fogyassz elsősorban szénhidrátot, vagy fehérjét. A zsíros, és túl édes dolgokat lehetőleg mellőzd.
A te személyiségedhez leginkább a Kos jegyéhez tartozó országok városok illenek:
Belföldön foglalj szállást  Hévízen, és/vagy  Siófokon.
Külföldön nyaralhatnál Franciaországban, Lengyelországban, Szíriában, avagy Jordániában.

 

Ha a Szűz jegyében születtél:

Szerény vagy, válogatós és átgondolt, az a személy, aki mindent jól csinál. Nagy figyelmet szentelsz a részleteknek, és ezen a téren túlzásokba is eshetsz úgy, hogy aprólékossá válsz. Az elmúlt időben nagyon sokat aggódtál, rád fér egy kis pihenés. Szereted azokat a helyeket, ahol el lehet bújni a világ elől, ahol csend van, nem túl nagy a fényűzés, de fontos a kényelem. Azt sem szereted, ha mások adagolják a tányérodra az ételt. Ezért neked az olyan nyaralások a legelőnyösebbek, ahol lehetőség van az önellátásra. Természetesen az sem mindegy, hogy mennyibe kerül, sőt ha hasznod is származik belőle, az lenne az igazi. Például mehetnél külföldre dolgozni azért, hogy nyelvet tanulj és világot is láss.
A külföldi utazásaidat a Vénusz bolygó egyengeti, így ezek sikeresek. Külföldi kapcsolataid révén sikerül anyagi előnyökre is szert tenned. Létesíthetsz külföldiekkel is munkakapcsolatot.
Belföldön ajánlom a kicsit eldugott szállodákat, például a Börzsönyben.
A te személyiségedhez legjobban a Bika jegye alá tartozó országok, városok illenek.
Jól érezhetnéd magad: Svájcban, Svédország középső részén, Írországban. A városok közül: Lipcsében, Palermóban, Luzernben.

 

Ha a Mérleg jegyében születtél:

Utazásaidat a Jupiter és a Merkúr bolygók irányítják. Az a legfontosabb, hogy az ország minél messzebb legyen a jelenlegi tartózkodási helyedtől, és minél érdekesebb legyen. Az asztrológiában az utazások területe azonos az iratok területével is. A Jupiter túlcsorduló energiái arra figyelmeztetnek, hogy mielőtt elindulnál alaposan vizsgáld meg úti okmányaidat. Pl. érvényes-e az útleveled, a jogosítványod. Többször is ellenőrizd, hogy a szállásfoglalást igazoló irat a csomagodban van-e? Állandóan külföldre vágysz, és általában eredményesek is a külföldi útjaid.  A Mérleg állata a galamb, ezért neked is inkább a repülőn való utazást ajánlanám, mintsem a hosszú autóbuszos, vagy vonatos utazásokat.
Belföldön a Jupiter olyan helyekre irányítana téged, ahol sok a fenyő erdő, mint pl. a Balaton környéke, Szigliget, Szent-György hegy.
A te személyiségedhez legjobban az Ikrek jegye alá tartozó országok illenek. Célozd meg az alábbi országok egyikét: Belgium, Örményország, Egyiptom.
Ha csak egy városlátogatásra van időd: ismerd meg Londont, Brüsszelt, vagy Nürnberget.

 

Ha a Skorpió jegyében születtél:

Belföldi utazásaidat a Szaturnusz, a külföldi utazásaidat a Hold igazgatja, ezért szereted jobban a nagy utazásokat, a kisebb utazásokon általában akadnak kellemetlenségeid, késések, kényelmetlenségek. A napi utazásaid is - külvárosból be, majd haza – kisebb nagyobb összetűzésekkel járnak. A Plútó most a Bak jegyében áll, ezért mindenképpen tartsd be a közlekedési szabályokat, ezzel elkerülheted a baleseteket. Ha már nyaralsz, akkor nyaralj külföldön. Vágyódsz a tengerre, vagy a tenger mellé, víz közelébe. Ez mindig sikerül is neked. Valljuk be, külföldön sokkal jobban érzed magad.
Ha ebben az évben az élethelyzeted belföldi nyaralást tesz lehetővé, akkor válaszd inkább a hegyeket, vagy a bányatavak melletti helyeket, és egy-két napnál ne tölts el többet egy-egy helyen.
A személyiségedhez legjobban illő külföldi országok egyikébe is eljuthatsz. Utazhatnál Hollandiába, Skóciába, Tunéziába.
Ha csak városlátogatást tervezel, tanulmányozhatod Velencét, Milánót, Amszterdamot.

 

Ha a Nyilas jegyében születtél:

Gondolkodásmódod találékony, gyorsan kapcsolsz, gyorsan reagálsz, így az utazásaid folyamán sincs gondod. Szereted a különleges dolgokat, az illatos levélpapírokat, a megkülönböztető címzésmintákat. Mint kritikus szenvedélymentes vagy és visszafogott. Nem bántó a kritikád. Az utazás mindenféle formáját szereted, de mindig van egy kis nehézséged is, mert belföldi utazásaid felett két kellemetlenkedő is osztozkodik. Irataidra, okmányaidra különösen kellene vigyáznod, mert ördögi gyorsasággal tudnak eltűnni.
Minél több bolygó áll a születési horoszkópodban az utazásokat jelző sorsterületen, annál több utazásra lesz lehetőséged.  Mindig él benned a vágy külföldi utak után, hiszen maga a Nyilas jegy kapcsolódik a külföldhöz. Ennek ellenére hazánk határain túl több kellemetlenség érhet.
Magyarország a Nyilas jegye alá tartozó ország, így itthon is úgy tudod érezi magad mint külföldön. Ha a szabadságodat szülőhazádban szeretnéd eltölteni, akkor válassz minél különlegesebb helyet, vagy várost. Pl. vásárolj jegyet a Szegedi Szabadtéri Fesztiválra, vagy ha nem láttad még a virágkarnevált, épp ideje, hogy augusztusban megismerd Debrecen városát.
Ha külföldre vágysz, elsősorban az Oroszlán jegye alá tartozó országok, városok illenének hozzád. Foglalj szállást Törökországban, vagy az Alpokban. A városok közül Rómát, vagy Prágát ajánlanám.

 

Ha a Bak jegyében születél:

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz nehezen mozduló, úgynevezett lassú bolygó. Alaposan meggondolsz mindent. Elsősorban azt, hogy mire adsz ki pénzt, és ha már költesz, akkor legyen olcsó az utazás. Ezen a nyáron rengeteg akciós utat találhatsz magatoknak. A Bak jegyű embernek mindig nagy a családja, ezért nem mindegy, hogy kit visz magával.  Az utazások alatt mindig történik valami. Miután egyik utazással kapcsolatos területed a Halak jegyében áll, így természetesen valaki a családból a nyaralás alatt orvosi segítségre szorul. Legkevesebb ebből a fertőző szúnyogcsípés, de előfordulhatott már, hogy a medúza is megcsípett akár téged, akár a családod valamelyik tagját. Bár szívesen ápolsz másokat, természetesen te is szeretnéd jól érezni magad.
Ha belföldön szeretnéd eltölteni a szabadságodat, kérj beutalót egyik gyógyszállónkba, és akkor csak a különbözetet kell majd esetleg fizetned, ami ugye nem is olyan sok. Érdemes figyelned az Travel Plaza akciós belföldi kínálatát.
A te egyéniségedhez a legjobban a Szűz jegyéhez tartozó országok valók. Külföldi utjaidat tervezhetnéd Svájcba, Görögország déli részére, Törökországba, Brazíliába.
Ha csak pár napot szeretnél eltölteni, látogasd meg Lyont, vagy Bostont.

 

Ha a Vízöntő jegyében születtél:

A kis utazásaidat, vagy a belföldi utazásaidat a Mars bolygó igazgatja, ezért valószínűleg állandóan úton vagy, talán a munka helyed jóval messzebb van, mint a lakóhelyed, és folyamatosan mozgásban kell lenned. Amúgy is igényled a változatosságot, az unalom megölne. Szeretsz gyorsan közlekedni, így ha nincs autód, szívesen veszed igénybe a földalatti vasút, vagy a vasút szolgáltatásait. Szereted megismerni az idegen országok szokásait, ezért szívesen utazol külföldre,  sok barátot szereztél már utazásaid során.  A távoli tájak és a szép tudomány vonz téged. Ha utazol, szívesen teszed ezt a barátaiddal, vagy a barátaidhoz. Életed folyamán sokszor lesz erre alkalmad, talán életed végén is utazol. Mint öreg ember is még külföldi utazásokat szervezel, főleg, ha a születési horoszkópodban jól áll a Vénusz. Ezen a nyáron még különlegesebb élményekben lesz részed, mert uralkodó bolygód az Uránusz amúgy is az egyik utazási területén tranzitál a horoszkópodnak.
Ha a szabadságodat belföldön kívánod eltölteni, akkor ajánljuk az olyan helyeket az országban, ahol komoly katonai létesítmények voltak.
A személyiségedhez legjobban azok a külföldi országok illenek, amelyek a Mérleg jegyéhez tartoznak:
Ehhez tartozik: Ausztria felső része, Argentína, Japán, Kína, Tibet. A városok közül Bécs, Graz, Frankfurt, és Antwerpen.

 

Ha a Halak jegyében születtél:

Uralkodó bolygód Neptunusz, a tenger istene, ez már sok mindent elárul rólad. Nagyon szerethetsz utazni, és nem vagy mentes a kalandvágytól sem. Kizárt dolog nálad, hogy otthon ülj, szívesen mozogsz, - ugyanúgy, mint a halak a vízben - szereted a kávéházat. Tényleg szívesen kikapcsolódsz, még akkor is, ha ma már nincs is igazi kávéház. Szereted az utca mozgalmasságát, színes forgatagát. Jól érzed magad az emberek között, hiszen utazásaidat a Vénusz és a Mars egyengeti, mindkettő mozgékony bolygó.
Külföldi útjaidnál már más a helyzet. Itt nem szereted a tömeget, így lehetőleg ne válassz  társasutazásokat. Szívesen mégy megszokott, egyszer már bevált helyekre, barátokkal. Nagyon szereted a víz melletti pihenést, főleg, ha a tenger hullámai simogatják a lábadat. Ilyenkor kifejezetten szükséged van a csendre, itt a tenger morajlásán kívül már minden zaj zavar.
Fentiekből következik, hogy Magyarország bármely városában nagyon jól érzed magad.
Ha személyiségedhez legjobban illő külföldi országokban szeretnéd tölteni a szabadságodat, akkor az alábbiak közül választhatsz: Marokkó, Norvégia. A városok közül elsősorban Velencét és Liverpoolt ajánlanánk.

'A nemes élethez nem kellenek nagy tettek, csupán tiszta szív és sok-sok Szeretet!'

'Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását.'

'Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy, megtanuljuk, hogyan kell táncolni az esőben!'