Ideális társ a csillagjegyek alapján


 
 
VÍZ jegyűek: ÉRZELMI ÖSSZEOLVADÁS
 
RÁK [06.22-07.22]
A Rák kimondottan szentimentális, ideális társa hozzá hasonlóan romantikus. Szívesen tervez közös otthont, családot, ahol a Rák a gondoskodó, meleg otthont biztosító fél, párja viszont a családfenntartó. A Rák figyelmes, törődő és odaadó, számára ez teljesen természetes. Cserébe viszont elvárja, hogy partnere számon tartsa az évfordulókat, és ilyenkor valami igazán személyessel ünnepeljenek.
 
SKORPIÓ [10.23-11.21]
A Skorpióban rendkívül kifinomult védekezési mechanizmusok működnek. Ideális társ az, aki tiszteletben tartja egyedüllétigényét. Hagyja, hogy legyenek titkai, ne akarja erőszakkal megfejteni őt. Cserébe igazán mély érzéseket, hatalmas szenvedélyt nyújt. A Skorpió szívesen irányít egy kapcsolatban, és bár elismeri az egyenrangú partnert, hajlamos a manipulációra, a hatalmi játszmákra, amit a másiknak kezelni kordában tartani.
 
HALAK [02.19-03.20]
A Halak a fantáziavilágában őriz egy képet az eszményi társról, ezzel a képpel nehéz versenyre kelni. Párja minden esetre legyen hozzá hasonlóan álmodozó és szerelmesen rajongó. A Halak a legtökéletesebb érzelmi kommunikációval rendelkezik, azonban a gyakorlati életben nehezen fejezi ki magát. Szívesen engedi át az ügyintézéseket, a hétköznapi tennivalókat, viszonzásképpen színes, érzelemdús otthont, romantikus hangulatot biztosít.

 
 

'A nemes élethez nem kellenek nagy tettek, csupán tiszta szív és sok-sok Szeretet!'

'Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását.'

'Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy, megtanuljuk, hogyan kell táncolni az esőben!'