Zodiákus és a karma

A Kos karmikus feladata (március 21. - április 19.)

A Kos karmája a múltbéli önzőségből és én-központúságból alakul ki. Nem képes mások igényeit figyelembe venni, érzéketlen az érzéseikre, és ez hozza létre a jelenlegi élet karmikus kihívásait: hogyan legyen olyan vezető, aki nem nyom el másokat, és miként legyen öntudatos anélkül, hogy csak önmagával foglalkozna.


A Bika karmikus feladata (április 20. - május 20.)

A Bika karmája egyrészt az anyagi tulajdonhoz való mindent elsöprő ragaszkodásából alakul ki, másrészt abból, hogy a külvilágban a biztonságot keresi. Karmikus küldetése, hogy megtanulja elengedni a dolgokat annak érdekében, hogy megtalálja az örök és elpusztíthatatlan belső biztonságot.

 

Az Ikrek karmikus feladata (május 21. - június 21.)

Az Ikrek birodalmában a karma középpontját általában az igaztalanság vagy az aljas tettek jelentik. A múlt negatív részében előfordul pletyka, rágalmazás, árulás vagy félrevezetés és szándékos csalás. A mostani élet karmikus küldetése az igazság megismerése és az ehhez való ragaszkodás.

 

A Rák karmikus feladata (június 22. - július 22.)

A Rák szinte mindig a múltbeli helyzetek és kapcsolatok terhét cipeli, amelytől nem hajlandó megszabadulni. Előfordulhat kölcsönös egymásra utaltság és fojtogató szeretet, amely figyelmet követel. A karma pozitív oldala gyakran a gondoskodás. A jegy karmikus küldetése, hogy saját magáról gondoskodjon és ne másoktól várjon érzelmi támogatást. 

 

Az Oroszlán karmikus feladata (július 23. - augusztus 22.)

Autokrata és hajlíthatatlan lévén fel kell ismernie a hatalom felelősségét. Karmikus kihívása szerint neki kell felhatalmazottá válnia, ahelyett, hogy mások felett hatalmaskodik.

 

A Szűz karmikus feladata (augusztus 23. - szeptember 22.)

Ha túlzásba viszi személyiségjegyeit, a Szűk könnyen a szolgalelkűség csapdájába eshet. A jegy szülöttének meg kell tanulnia szívből, igazi alázattal úgy szolgálni, hogy nem vár érte elismerést vagy jutalmat. A karmikus küldetése szerint úgy kell ítéletet hoznia, hogy közben nem válik kritikussá vagy tudálékossá.

 

A Mérleg karmikus feladata (szeptember 23. - október 22.)

A Mérleg-személyiség karmája a kapcsolatokról szól, és arról, hogy alkalmazkodjon az én tökéletlenségeihez. A határozatlanság és az igazsághoz kötődő kapcsolat szintén érdemes a felülvizsgálatra. A Mérleg karmikus küldetése, hogy a jövendő kapcsolataiban nyitott és őszinte legyen, így mindkét fél igényei egyenlő módon érvényesülhetnek

 

A Skorpió karmikus feladata (október 23. - november 21.)

E személyiségtípus karmája a hatalommal való élés és visszaélés köré szerveződik. A Skorpió karmikus küldetése az, hogy felfedezze a múlt traumatikus eseményeiben rejlő kincseket. Túlélési ösztöne és a kihívásoktól megedződött erős személyisége is része ennek a kincsnek.

 

A Nyilas karmikus feladata (november 22. - december 21.)

A Nyilas sok vallási rendszert megismer, miközben egy életen át keresi a válaszokat. Karmikus küldetése, hogy megértse, mi az igazság, és aszerint éljen.

 

A Bak karmikus feladata (december 22. - január 19.)

A Bak szemellenzősen ragaszkodik a társadalmi és vallási erkölcsökhöz. Számára az a karmikus kihívás, hogy megtalálja a belső hangját, és hagyja élni, valamint a spirituális dolgokat beengedje a mindennapos, anyagi valóságba.

 

A Vízöntő karmikus feladata (január 20. - február 19.)

A Vízöntő karmája a korábbi lázadások és a hatóságokkal való összetűzések eredménye. Az a karmikus küldetése, hogy megtartsa a jó dolgokat a múltból, a többit hagyja el, és próbáljon rugalmassá válni.

 

A Halak karmikus feladata (február 19. - március 20.)

A Halak jegy karmája az áldozat- vagy messiástudat körül alakul ki, hiszen a jegy a megbékélés helyett a vezeklést hajszolja. Karmikus küldetése, hogy megtanuljon úgy együtt érezni másokkal, hogy a fájdalmukat közben nem veszi magára.

'A nemes élethez nem kellenek nagy tettek, csupán tiszta szív és sok-sok Szeretet!'

'Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását.'

'Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy, megtanuljuk, hogyan kell táncolni az esőben!'