Ideális társ a csillagjegyek szerint



LEVEGŐ jegyűek: ESZMEI ÖSSZETARTOZÁS
IKREK [05.22-06.21]

Az Ikrek számár az ideális társ remek hallgatóság, figyel, és hagyja, hogy ő beszéljen. Emellett elengedhetetlen, hogy okos, érdeklődő és érdekes legyen, aki folyton feldobja, felpezsdíti a kapcsolatot. Legyen rugalmas, és vegye könnyedén a hirtelen jött, spontán ötleteket. Az élet kellemetlen részével való foglalatoskodást, a felelősségvállalást szívesen testálja át párjára.
 
MÉRLEG [09.23-10.22]

A Mérleg számára az ideális társ egyenlő a lelki társsal, azzal, akivel tökéletes a harmónia. A béke megőrzése mindennél fontosabb, ezért a Mérleg kerüli a konfrontációkat. Elengedhetetlen, hogy társa a kapcsolatban erre törekedjen, miközben a külvilág felé helyette is vállalja az összeütközést. Partnere legyen igazi társasági ember, szeresse a nyüzsgő kapcsolatokat, a rendezvényeket, ahol közösen részt vehetnek.
 
VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

A Vízöntő csak egyenrangú kapcsolatban érzi jól magát, egy hozzá hasonlóan individuális, színes egyéniségű társ mellett. Elvárja, hogy partnere biztosítson számára elegendő szabadságot és teret, legyen toleráns a széles körű társadalmi kapcsolatokkal szemben, rendelkezzen saját elfoglaltsággal, érdeklődéssel, baráti körrel, ne akarjon mindent együtt csinálni a Vízöntővel.

 

'A nemes élethez nem kellenek nagy tettek, csupán tiszta szív és sok-sok Szeretet!'

'Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását.'

'Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy, megtanuljuk, hogyan kell táncolni az esőben!'