CSILLAGJEGYEK ÉS A PÁRKAPCSOLAT

Kos Megjelenése: ami biztosan jellemzi a Kos csillagjegy képviselőit az az, hogy önbizalomban nem szenvednek hiányt. Hasonló típusú mondatokkal fog Önhöz közeledni: Észrevettem, hogy órákon át engem nézel, ami egyáltalán nem lep meg. Ma tényleg tökéletesen nézek ki.
Amit szex után mond: jó volt, most kezdjük előről. Hogyan hagyja el a partnerét: tudom, hogy nehéz lesz. Hiányozni fogok, szenvedni fogsz és biztosan kábítószerezni kezdesz. De nem lehet ez másként.

Bika Megjelenése: a Bika mellett az idő lassan telik. Az első két órában csak szemléli Önt, négy óra után már feltűnően fogja nézni. Hat óra múltán a klub már zárva lesz, Önök pedig az ágyban. Mindenesetre, amikor elhatározza, hogy leszólítja Önt, jól bevált szövege lesz.
Amit szex után mond: jó volt. Most eszünk vagy alszunk? Hogyan hagyja el a partnerét: rágjuk át ezt még egyszer. Újra át kellene gondolni. Beszéljük meg ezt egy kávé mellett.

Ikrek Megjelenése: egy biztos, az Ikrek azonnal kezdeményez. Útközben ugyan még üdvözli a katonaságbeli bajtársait, még egyszer odaköszön a szomszédos asztalnál ülő rokonnak, és az óvodáskori barátnőjének…és el már el is múlt az egész este.
Amit szex után mond: nem láttad véletlenül a távirányítót? Hogyan hagyja el partnerét: már órák óta töröm a fejem, elfelejtettem mit is akartam mondani. Megvan! Szakítsunk! Késésben vagyok, megyek is edzésre.

Rák Megjelenése: ő túlságosan félénk, ha tetszik Önnek, akkor inkább vegye át a kezdeményezést.
Amit szex után mond: mikor házasodunk össze? Hogyan hagyja el partnerét: szeretnék valamit mondani. Már két éve gondolkodom ezen, de még mindig nem vagyok benne biztos. Azt hiszem, szakítsunk. Mit gondolsz erről?

Oroszlán Megjelenése: egy szempillantás elég volt, és Ön már az Oroszlán karmaiban van. Valószínűleg, ugyanezzel a pillantással már a barátnőjét is elcsábította.
Amit szex után mond: jók vagyunk, mit szólsz? Egy kicsit sem vagyunk hiszékenyek. Hogyan hagyja el partnerét: te még mindig itt vagy?! Nem hagytalak el már egy héttel ezelőtt? Á, te nem is Mária vagy…Bocsi, de elhagylak.

Szűz Megjelenése: egyetlen egy Szűz jegyű sem fog csak úgy közeledni. Valószínűleg már látta Önt néhányszor és stratégiát dolgozott ki az elcsábítására.
Amit szex után mond: ki kell mosnom a lepedőt. Hogyan hagyja el a partnerét: szakítunk. Mosogass el, mielőtt elmész. Amikor elindulsz, vidd ki a szemetet.

Mérleg Megjelenése: a Mérleg társaságában annyira ellazul majd, hogy nem fogja tudni, a partnerének vagy inkább a pszichológusának szeretné őt.
Amit szex után mond: ha neked is tetszett, akkor nekem is. Hogyan hagyja el a partnerét: valójában már másfél éve van egy kapcsolatom párhuzamosan. De nem sürgetlek. Adok elég gondolkodási időt.

Skorpió Megjelenése: ha Ön már kapcsolatban van, minden irányba szétpermetezi a mérgét, hogy a tudomására hozza, ő a legjobb. Olyannyira, hogy Ön végül térden állva fog könyörögni a Skorpió szerelméért.
Amit szex után mond: olyan érzésem van, hogy magamhoz kell téged láncoljalak. Hogyan hagyja el a partnerét: talán most szakítunk, és én mással fogok eljárni szórakozni. De te nem mehetsz sehová! Soha!

Nyilas Megjelenése: a Nyilasnak folyton jár a szája, és hajnalig fogja vele ropni a táncot. Legalább három pezsgőt kibont majd, de egyedül tér nyugovóra hajnalban.
Amit szex után mond: ne hívj, majd én jelentkezem. Hogyan hagyja el a partnerét: na mi van, miért is szakítsunk most? Hagyjuk ezt. Ha valaha újra találkozunk, majd beszélünk róla.

Bak Megjelenése: az idő pénz, tehát a Bak találka előtt a következőket mondaná: „Hogy ne veszítsük az időt, már foglaltattam asztalt egy étteremben, utána majd megiszunk valahol egy italt, később a lakásomban iszunk meg egy italt, és végül bemutatlak az édesanyámnak.
Amit szex után mond: 'wow', hitelkártyád is van! Hogyan hagyja el a partnerét: már beszéltem egy ügyvéddel, a házasságfelbontási kérvény már csak a te aláírásodra vár a konyhaasztalon. Mi? Még mindig nem vagyunk házasok?

Vízöntő Megjelenése: a Vízöntő egy igazi művészlélek. Órákon át beszél a zenéről, a csillagokról, az ég színéről, és amikor két óra múltán, amikor Ön már belészeret, ő már a barátnőjét csábítgatja.
Amit szex után mond: na most ruha nélkül. Hogyan hagyja el a partnerét: egy ilyen üzenetet fog küldeni: “Szerelmem, megyek Afrikába a Szafarira. Körülbelül hat hónap múlva jövök vissza, ami azt jelenti, hogy el kell válnunk.”

Halak Megjelenése: először is virágot küld, majd a dalt, amit éppen akkor játszanak, Önnek küldi, később pedig elszavalja a saját versét, amit éppen akkor, éppen Ön ihletett.
Amit szex után mond: mit is mondtál, hogy hívnak? Hogyan hagyja el a partnerét: Isten veled, örök szerelmem. Isten veled, életem. Elállt a szavam, kisírtam a könnyeim, megyek egy italra.

'A nemes élethez nem kellenek nagy tettek, csupán tiszta szív és sok-sok Szeretet!'

'Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását.'

'Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy, megtanuljuk, hogyan kell táncolni az esőben!'